Abicin 30% pihkalakka 10 ml

Abicin® 30% Pihkalakka on tieteellisesti tutkittu, tehokas paikallishoito lievän ja keskivaikean kynsisienen hoitoon sekä kynsivallin tulehdukseen. Kätevän sivellinpullon ansiosta lakkaa on helppo levittää hoidettavalle alueelle. Ei sovi hartsiallergisille. Voidaan käyttää yhtäaikaa suun kautta otettavan sienilääkityksen kanssa. 

Pakkauskoko:
10 ml
Markkinoija:
Repolar Pharmaceuticals Oy
Saatavilla
23,50 €
2 350,00 € / l

Abicin® 30% Pihkalakan antifungaalinen ja antibakteerinen teho on osoitettu sekä in vitro- että kliinisillä tutkimuksilla. Abicin® 30% Pihkalakka on tehokas tavallisimpia ihmisen ihon ja kynsien sieni-infektioita aiheuttavia dermatofyyttejä eli rihmasieniä eli silsasieniä vastaan. Antifungaalinen teho kattaa Trichophyton-, Microsporum- ja Epidermophyton -sukujen dermatofyytit. Abicin® 30% Pihkalakka tehoaa erinomaisesti myös useimpiin kynsivallintulehdusta aiheuttaviin bakteereihin kuten Stafylokokkeihin ja Streptokokkeihin.

Abicin® sisältää Repolarin patentoimalla menetelmällä, kylmänä puhdistettua suomalaisen metsäkuusen (Picea abies) pihkaa.

Abicin® 30% Pihkalakka olisi hyvä levittää pyyhekuiville kynsille suihkun tai kylvyn jälkeen. Pihkalakkaa sivellään ohut kerros hoidettavalle alueelle (kynsi, kynsinauhat ja kynnen alapinta) 2 kertaa viikossa. Lakan kuivumiseen on hyvä varata aikaa vähintään 15 minuuttia. Vanha lakka on hyvä poistaa muutaman kerran kuukaudessa etanolipohjaisella desinfiointiaineella tai kynsilakanpoistoaineella ja/tai viilaamalla. Kynsisienenhoito vaatii aina kärsivällisyyttä. Hoitoa tulee jatkaa, kunnes uusi täysin terve kynsi on kasvanut vaurioituneen sienikynnen tilalle. Kynsisienen hoito kestää kynsisienen vaikeusasteesta ja sijainnista riippuen keskimäärin 6-12 kuukautta. Bakteeriperäisissä kynsivallintulehduksissa lakkaa tulee levittää iholle ja kynsiin kerran päivässä, kunnes tulehdus on parantunut ja oireet ovat helpottaneet.

null

Ethanol denat., Norway spruce (Picea abies) resin, Methoxyisopropanol, Propylen glycol, Isopropyl myristate.
Ennen käyttöä lapsilla ja nuorilla on syytä kysyä neuvoa lääkäriltä. Älä käytä Abicinia, jos olet yliherkkä hartsille (colophonium) tai valmisteen muille ainesosille.
Abicin® 30% Pihkalakka on paikallishoitotuote. Sen käyttöä ei ole tutkittu raskauden, eikä imetyksen aikana.
Huoneenlämmössä hyvin suljettuna. Säilyy vuoden avaamisesta.