ACM Novophane Energizing shampoo hiuspohjaa ravitseva 200 ml

ACM Novophane Energizing 200 ml -shampoo on erinomainen tuote käytettäväksi hiustenlähdön hoitotuotteiden rinnalla. Sisältää 6 hiuksia ja hiuspohjaa stimuloivaa ja vahvistavaa vitamiinia. Puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja palauttaa niiden tuuheuden, vahvuuden ja elinvoiman. Stimuloi ohuita ja hauraita hiuksia sekä hiuspohjaa. Tätä shampoota voi käyttää joka päivä.
Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Nutrielixir Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
21,30 €
106,50 € / 0.2000
ACM Novophane Energizing -shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti ja palauttaa niiden tuuheuden, vahvuuden ja elinvoiman. Stimuloi ohuita ja hauraita hiuksia sekä hiuspohjaa. Tätä shampoota voi käyttää joka päivä.
ACM Novophane Energizing hellävaraisena ja vitamiinipitoisena shampoona tukee tehokkaasti eri syistä johtuvan hiustenlähdön hoitoa. ACM Novophane Energizing -shampoota voi myös käyttää vuorotellen ACM Novophane hilseshampoiden kanssa.
ACM Novophane Energizing -shampoon pystyy huuhtomaan helposti pois. Shampoon käyttö helpottaa hiusten jatkohoitoa ja hiusten muotoilua.
Kostuta hiukset. Hiero shampoota päänahkaan hellävaraisesti ja anna vaikuttaa. Huuhtele hiukset 4-5 minuutin kuluttua perusteellisesti.
Lisätietoa www.novophane.fi.

null

Vesi, natriumlauryylisulfaatti, natriumkookosamfoasetaatti, glyseriini, natriumkloridi, niasiini (B3-vitamiini), pantenoli (B5-vitamiini), natriumaskorbaatti (C-vitamiini), tokoferoliasetaatti (E-vitamiini), pyridoksiinihydrokloridi (B6-vitamiini), biotiini (B7-vitamiini), fenoksietanoli, PPG-26-Buteth-26, guarhydroksipropyylitrimoniumkloridi, sitruunahappo, kloorifenesiini, polykvaternium-10, PEG-40 hydrogenoitu risiiniöljy, tetranatrium EDTA, propyleeniglykoli, natriumhydroksidi, BHT, parfyymi.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)