Aftex Bioadhesive Rauhoittava Geeli 8 ml

Kivun lievitys suun haavaumille ja pienille vaurioille.Tuote lievittää kipua kiinnittymällä suun limakalvon pintaan, rauhoittamalla suun vaurioita sekä vähentämällä kipua ja epämukavuuden tunnetta. Rauhoittavan Geelin geelirakenne yhdessä erityisen levittimen kanssa on tarkoitettu etenkin selvästi näkyville ja tunnistetuille haavaumille. Geeli on valmistettu ainesosista, joilla on hyvä kalvonmuodostuskyky ja tarttuvuus limakalvoille. Tuote muodostaa suojakalvon (estevaikutus), joka kestää yli 12 tuntia
Pakkauskoko:
8 ml
Markkinoija:
Viatris Oy
Saatavilla
10,20 €
Kivun lievitys suun haavaumille ja pienille vaurioille. Rauhoittavalla Geelillä on mekaaninen vaikutustapa (estevaikutus), joka on tarkoitettu oireiden hallintaan, kun syynä ovat aftahaavaumat, suun stomatiitti, suun haavaumat, suun ärsytys ja pienet suun vammat, jotka johtuvat oikomislaitteista ja hammasproteeseista. Tuote lievittää kipua kiinnittymällä suun limakalvon pintaan, rauhoittamalla suun vaurioita sekä vähentämällä kipua ja epämukavuuden tunnetta. Rauhoittavan Geelin geelirakenne yhdessä erityisen levittimen kanssa on tarkoitettu etenkin selvästi näkyville ja tunnistetuille haavaumille. Geeli on valmistettu ainesosista, joilla on hyvä kalvonmuodostuskyky ja tarttuvuus limakalvoille. Tuote muodostaa suojakalvon (estevaikutus), joka kestää yli 12 tuntia. Tuote suojaa ulkoisilta tekijöiltä ja minimoi näin lisä-ärsytyksen riskin. Geeli kiinnittyy suun haavaumiin ja vauriokohtiin rajoittaen kosketusta ulkoisten tekijöiden, kuten kemiallisten, mekaanisten ja lämpöärsykkeiden, kanssa. Suojaavan vaikutuksensa ansiosta tuote tehostaa paranemisen fysiologista prosessia.
: Pienille ja yksittäisille vauriokohdille. Levitä suun puhdistamisen jälkeen 1–2 tippaa geeliä suun haavaumaan tai vauriokohtaan siten, että alue peittyy kokonaan. Vältä levittimen suoraa kosketusta vauriokohdan kanssa. Jos vauriokohtaan on vaikea päästä käsiksi, levitä geeli puhtaalla sormella tai sideharsotaitoksella. Älä kosketa vaurikohtaa kielellä ainakaan 2 minuuttiin, jotta suojakalvo ehtii muodostua. Sulje korkki jokaisen levityskerran jälkeen. Käytä 3–4 kertaa vuorokaudessa tai tarpeen mukaan, kunnes oireet häviävät. 30 vuorokauden käytön jälkeen pidä vähintään viikon tauko ennen hoidon uudelleen aloittamista. Älä syö tai juo ainakaan tuntiin levityksen jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

null

AQUA, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, GLYCERIN, PVP, SODIUM CITRATE, POLYSORBATE 80, PVM/MA COPOLYMER, MALTODEXTRIN, XANTHAN GUM, PENTYLENE GLYCOL, GLUCONOLACTONE, SODIUM HYDROXIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM BENZOATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, POLYCARBOPHIL, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, SUCRALOSE, AROMA, CALCIUM GLUCONATE, POTASSIUM SORBATE
Sulje korkki huolellisesti jokaisen käytön jälkeen. Valmisteen käyttöön ei liity tunnettuja sivuvaikutuksia, mutta valmiste ei sovellu potilaille, joiden tiedetään aiemmin olleen yliherkkiä jollekin valmisteen sisältämälle aineosalle. Jos oireet jatkuvat tai pahenevat, kysy neuvoa lääkäriltä. Tuote ei ole tarkoitettu nieltäväksi, vaan sitä annostellaan paikallisesti suuonteloon. Jos tuotetta niellään vahingossa, haitallisia vaikutuksia ei ole odotettavissa. Älä käytä pakkaukseen painetun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Pidä poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta. Älä käytä tuotetta mikäli pakkaus on vaurioitunut tai avautunut. Valmistetta saa käyttää vain yhdelle potilaalle ristikontaminaation välttämiseksi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Valmisteen käyttöä raskauden ja imetyksen aikana ei ole tutkittu. Jos olet raskaana/imetät, keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä. Sopii yli 4-vuotiaille lapsille.
SÄILYTYS: Viimeinen käyttöpäivä koskee ehjää tuotetta, joka on säilytetty oikein. Säilytä alkuperäispakkauksessa kuivassa paikassa poissa valosta ja lämmöstä. Älä säilytä tuotetta jääkaapissa. Säilytettävä huoneenlämmössä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)