ALGOTHERM Restructuring Dry Oil 100 ml

Hoitoa raskausarville! Tuote joka pehmentää ihon pintakerrosta ja vähentää raskausarpien näkyvyyttä.

Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Nordic Esthetique Trading Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
36,50 €
365,00 € / l

Hoitoa raskausarville! Tuote joka pehmentää ihon pintakerrosta ja vähentää raskausarpien näkyvyyttä. Ihon joustavuus ja kimmoisuus palautuvat ennaltaehkäisten uusien raskausarpien syntymistä. Iholle jää kevyt, piristävä tuoksu.

  • Kiinteämpi iho: 90%*
  • Ravittu iho: 70%*

*Tyytyväisyysprosentti. Testi todettu 22:lla vapaaehtoisella joiden ikä oli 18 ja 54:n välillä, heidän käytettyään Restructuring Dry Oilia kahdesti päivässä 21 päivän ajan.

Sisältää Alaria Esculenta -merilevää, joka stimuloi kollageenin syntymistä auttaen säilyttämään ja uudelleen rakentamaan ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä. Se hidastaa ihon kuivumista, ja monien rasvahappojensa avulla (Omega 3, 6, 9) ravitsee ihoa. Suojaa ihon kollageenia ja elastaania, ja vahvistaa dermi-epidermaalista rakennetta. Sisältää myös Silikonijohdannaisia, Argaaniöljyä, Rypäleensiemenöljyä ja E-vitamiinia.

Levitä ongelmakohtiin tai koko keholle. Suositellaan erityisesti käytettäväksi painon vaihtelun tai raskauden aikana. Jos tuotetta käytetään kiinteyttävänä hoitona, parhaan tuloksen saavuttaa käyttämällä myös Silky Tightening Creamia.

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, TOCOPHERYL ACETATE, ALGAE EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHYL OXOBENZODIOXASILANE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL,
CITRAL, CITRONELLOL.

100 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:ALGOTHERM Restructuring Dry Oil 100 ml
Arvostelusi