Allenasal Defence nenäsumute 15 ml

Allenasal Defence -nenäsumute ennaltaehkäisee ja lievittää eri syistä johtuvan allergisen nuhan oireita.
Pakkauskoko:
15 ml
Markkinoija:
STADA Nordic
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
11,60 €
773,33 € / 0.0150
Allenasal Defence -nenäsumute ennaltaehkäisee ja lievittää eri syistä (kuten siitepölyn tai lemmikkieläinten allergeeneistä) johtuvan allergisen nuhan oireita. Nenäsumute muodostaa nenän limakalvoille suihkutettaessa suojaavan kalvon, joka estää allergeenien (kuten siitepölyn) ja epäpuhtauksien pääsyä limakalvoille. Nenäsumute myös lievittää allergisen nuhan oireita kuten tukkoisuutta ja ärsytystä. Allenasal Defence -nenäsumute vaikuttaa paikallisesti nenän limakalvon pinnalla, eikä se imeydy elimistöön. Nenäsumute vaikuttaa nopeasti, 5-15 minuutissa. Allenasal Defence -nenäsumutetta voi käyttää muiden valmisteiden kanssa. Muiden paikallisesti nenään annettavien hoitojen välillä tulee pitää 15 minuutin tauko.
Nenäsumutetta voi käyttää ennen odotettua allergeenialtistusta tai allergisen reaktion alettua.
ENNALTAEHKÄISY:
Jos allergiaoireesi ovat väistyneet, mutta altistut edelleen allergeenille kuten siitepölylle tai ärsyttävälle aineelle, voit käyttää nenäsumutetta allergisten oireiden ennaltaehkäisyyn. Suihkauta 2–3 kertaa kumpaankin sieraimeen, mieluiten 5–15 minuuttia ennen allergeenialtistusta tai ennen allergeeneja sisältävään ympäristöön siirtymistä. Toista kaksi tai kolme kertaa vuorokaudessa.
OIREIDEN HOITO:
Jos sinulla on allerginen reaktio, suihkauta valmistetta 2–3 kertaa kumpaankin sieraimeen hengittäen samalla kevyesti sisään. Toista 3–4 kertaa vuorokaudessa.

null

Vesi, glyseroli, Solagum (arabikumi ja ksantaanikumi), allersyanidiini-G (peräisin seuraavista kasveista valmistetuista uutteista: Camellia sinensis (lehdet), Curcuma longa, Panax ginseng ja Urtica dioica (juuret)), eteerinen sitruunaöljy (Citrus limonum), elintarvikkeissa hyväksytyt säilöntäaineet (natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, sitruunahappo).
Tarkista valmisteen koostumus äläkä käytä valmistetta, jos olet allerginen tai herkkä jollekin sen valmistuksessa käytetylle ainesosalle. Koska tietoja turvallisuudesta ei ole riittävästi, valmistetta ei tule käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille, eikä alle 12-vuotiaille lapsille eikä potilaille, joilla on astma tai vaikea hengitysteiden sairaus. Keskustele lääkärisi kanssa, jos tarvitset lisäneuvoja.
Koska tietoja turvallisuudesta ei ole riittävästi, valmistetta ei tule käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)