Hei, tänään tänne blogin puolelle kirjoittelee Anne, meidän parturi-kampaaja.

Anne halusi tulla hehkuttamaan tänne muutamaa huipputuotetta, johon hän on aivan rakastunut. Tuotteet löydät Tuurin Apteekin valikoimista ja meidän verkkokaupasta!

Flawless Deluxe ihokarvojen poistaja

Flawless deluxe on tarkoitettu kasvojen ihokarvoille, aivan niin... just sille ihanalle poskinukalle jota ilmestyy kasvoille näin keski-iän lähestyessä ja huulten ympärille.

Onneksi nyt on laite, jolla saa ongelman hoidettua kätevästi pois päiväjärjestyksestä! Laite on pientä huulipunapuikkoa muistuttava verkkovirralla toimiva laite, joka toimii vaivatta.

Pari minuuttia pyörität kasvoilla ja saat sileän ihon, johon levittyy voiteet todella hyvin eikä puuterikaan jää enää ikävästi poskinukkaan.

Vichy Collagen Specialist

Voiteista puheenollen mun ehdoton lemppari ja toistaiseksi voittamaton päivävoidesuosikki on Vichyn Collagen Specialist hoitovoide. En ikinä ole käyttänyt näin ihanaa voidetta, joka jättää pehmeän samettisen tunteen iholle, johon meikkivoide levittyy äärettömän tasaisesti. Olen käyttänyt tätä jo kolme purkkia ja ihan hevillä en tästä luovu. Tuotteen alle lisään talvella vain Vichyn Mineral 89 seerumin antamaan lisäkosteutta, kun talviaika kuivattaa ihoa kuitenkin jonkin verran. Collagen specialist hoitovoide sopii parhaiten normaalille tai aikuiselle sekaiholle, mutta kuivan ihon hoitovoiteenakin voi käyttää, kun muistaa laittaa vain täyteläisemmän seerumin tai ihoöljyn voiteen alle. Sarjasta löytyy myös 25 suojakertoimellakin varustettu versio kesäkauteen, mikä on hyvä juttu!

 

Flawless ja Collagen Specialist on ihan paras setti mulle ja suosittelen muillekkin, kokeile!

Plantur Kultainen Shampoo ja Hoitoaine

Vielä yksi tärkee juttu, tiesitkö että Planturin vaaleille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta voi käyttää myös punaiseksi värjätyille hiuksille. Jos sulla on punainen tai oranssi hius voit ylläpitää lämmintä sävyä näillä tuotteilla ja vaikutusaika on 5+5 minuuttia ja hoitoaine on ehdottoman tärkeä koska se sulkee hiussuomut joten hiuksista tulee superkiiltävät ja mikä parasta hiuspohja pysyy hyvässä kunnossa ja hius voi hyvin. Loistotuote myös harmaille hiuksille jos haluat säilyttää "sinussa asuvan elovenatytön" se tekee hiuksista kullanvaaleat. Tuotteita voi käyttää päivittäin. Ja loppuun vielä haluan kerton yhden jutun. Oli ihana kun silmälasia käyttävänä suihkussa erottaa shampoon ja hoitoaineen toisistaan kun toinen on pullossa ja toinen tuubissa ja ihan selkosuomenkielellä. Tästä lisäpointsit ⭐⭐⭐⭐⭐

Kokeile sulle sopivaa Planturia...ja Ihastut varmasti!           

Tule Tuurin apteekkiin mä opastan sua siellä tai sit tilaa tuurinapteekki.fi