APTEEKIN OMA MIEHILLE 60 tabl

Apteekin Oma Miehille -valmiste edistää normaalia hormonitoiminnan säätelyä, mm. testosteronitasojen pysymistä normaalina. Se edistää myös normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä sekä siittiöiden muodostusta.

Pakkauskoko:
60 tabl
Saatavilla
26,60 €
985,19 € / kg

Valmiste suojaa verisuonten seinämiä ja edistää hyvää verenkiertoa. Verisuonten seinämissä muodostuva typpioksidi toimii voimakkaana verisuonien laajentajana edesauttaen normaalin verenkierron toimintaa. Valmiste sisältää elimistössä typpioksidin lähteenä toimivaa arginiinia.

Valmiste vaikuttaa myös hiuksiin; se edistää hiusten pysymistä normaalina ja niiden normaalia pigmentoitumista. Lisäksi valmiste edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on hyväksynyt Apteekin Oma Miehille –valmisteen sisältämille vitamiineille ja hivenaineille mm. seuraavat terveysväitteet:

Männynkuoriuute suojaa verisuonten seinämiä ja edistää hyvää verenkiertoa.

Sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina, hiusten pysymistä normaaleina, sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä.

Seleeni edistää normaalia siittiöiden muodostusta ja hiusten pysymistä normaalina.

B6-vitamiini edistää hormonitoiminnan säätelyä.

Jodi edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Kupari edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hiusten normaalia pigmentoitumista.

D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-3 tablettia päivässä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

L-arginiini, täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi), rannikkomännyn kuoriuute (pinus pinaster), sinkkioksidi, väriaine (indigokarmiini), pyridoksiinihydrokloridi, kuparisulfaatti, kaliumjodidi, natriumselenaatti, kolekalsiferoli.

Ravintosisältö 1-3 tablettia: Sinkki 8,3-25 mg, Seleeni 18-55 µg, Jodi 50-150 µg, Kupari 0,33-1 mg, Arginiini 200-600 mg, D3-vitamiini 5-15 µg, B6-vitamiini 0,47-1,4 mg, Männynkuoriuute 20-60 mg.

Nieltävä tabletti ei sisällä makeutus- eikä säilöntäaineita eikä FODMAP-yhdisteitä. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä alkuperäispakkauksessa kuivassa huoneenlämmössä.

Tutustu myös valmistajan verkkosivustoon: www.apteekinoma.fi