APTEEKIN OMA SILMILLE 90 tabl

Apteekin Oma Silmille –valmiste edistää näön pysymistä normaalina. Lisäksi se tukee silmän toimintaa monin tavoin mm. tukemalla silmän verenkiertoa.

Pakkauskoko:
90 tabl
Saatavilla
21,00 €
1 166,67 € / kg

Valmiste edistää näön pysymistä normaalina. Riboflaviinilla on tärkeä osa silmän linssin normaalin läpinäkyvyyden ylläpitämisessä. Riboflaviini edesauttaa tietyn antioksidantin toimintaa, joka mahdollistaa silmän linssin proteiinien pysymisen kirkkaana.

Sinkki säätelee näkemisen prosessiin liittyvää kriittistä entsyymitoimintaa, joka mahdollistaa valon muuntumisen sähköiseksi signaaliksi verkkokalvolla. Tämän signaali aivot tulkitsevat nähtäväksi kuvaksi.

Lipidit ja proteiinit ovat silmien tärkeitä rakenneaineita, joiden hapettumisen kautta tapahtuva hajoaminen on monien silmän sairauksien taustalla. Riboflaviini toimii olennaisessa osassa lipidien hapettumista ehkäisevässä biokemiallisessa prosessissa. Sinkki puolestaan kykenee sitoutumaan silmän proteiineihin ja estämään niiden hapettumista.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen EFSA on hyväksynyt Apteekin Oma Silmille –valmisteen sisältämille vitamiineille ja hivenaineille mm. seuraavat terveysväitteet:

Sinkki ja riboflaviini edistävät näön pysymistä normaalina.

Sinkki ja riboflaviini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Sinkki ja riboflaviini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Mustikka- ja männynkuoriuute väsyneille ja rasittuneille silmille.

Mustikan antosyaanit auttavat ylläpitämään verkkokalvon normaalia toimintaa.

Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 tablettia päivässä

Ravintosisältö 1 - 2 tabl.: Mustikkauute 50 - 100 mg, männynkuoriuute 10 - 20 mg, sinkki 5 - 10 mg, riboflaviini (B2-vitamiini) 1,4 - 2,8 mg

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi), mustikkauute (vaccinium myrtillus), sinkkisitraatti, rannikkomännyn kuoriuute (pinus pinaster), riboflaviini.

Nieltävä tabletti ei sisällä makeutus-, väri- eikä säilöntäaineita eikä FODMAP-yhdisteitä ja se sopii myös vegaaneille. Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton, soijaton, hiivaton ja liivatteeton.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä alkuperäispakkauksessa kuivassa huoneenlämmössä.

Tutustu myös valmistajan verkkosivustoon: www.apteekinoma.fi