Atopik Hydrate Tehokosteut. Kasvonaamio 50 ml

Tehokosteuttava kasvonaamio on Hydrate-linjan kosteuttava helmi, joka suo välitöntä ja merkittävää helpotusta kuivuuttaan kiristelevälle iholle. Lactobacillus-fermentoitu kaura ja hyaluronihappo saavat ihon tuntumaan pehmeältä, heleältä ja kimmoisalta. Sinkki rauhoittaa punoittavaa ihoa ja kauraöljy tuo kuivalle iholle sen kaipaamia hyviä rasvahappoja. Muita tärkeitä aktiiviaineita ovat suomalainen kosteuttava ksylitoli, ihoidenttinen Sodium PCA ja kosteuttava betaiini suomalaisesta sokerijuurikkaasta. Kasvonaamio sopii tehokosteutukseksi kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja ärtyneelle iholle.
Käyttö: Levitä puhtaalle iholle ja anna vaikuttaa 10-20 minuutin ajan. Poista naamio vedellä tai kostealla vanulapulla, tai jätä vaikuttamaan yön yli. Toista 1-3 kertaa viikossa tai tarvittaessa seitsemän päivän ajan tehokuurina.
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Berner Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
35,00 €
700,00 € / 0.0500

null

Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), Avena Sativa Kernel Oil (Kaura/Oat), Squalane, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Glycerin, Cetearyl Olivate, Lactobacillus/Avena Sativa Ferment Extract Filtrate (Kaura/Oat), Sodium PCA, Zinc Oxide, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Sodium Hyaluronate, Xylitol, Betaine, Tocopherol (Vitamin E), Caprylic/Capric Triglyceride, Olus Oil, Polyhydroxystearic Acid, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Parfum (Natural), Lactic Acid
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

50 ml