Belladot Evelina Large & Plus kuukuppi 1 kpl

Belladot Evelina on kuukautissuoja, joka on sekä ympäristöystävällinen että taloudellinen vaihtoehto muihin verrattuna, sillä kuppia voi käyttää kerta toisensa jälkeen. Se on myös erinomainen vaihtoehto tamponeille kärsiessäsi kuivista ja hauraista limakalvoista. Evelina ei vaikuta pH-tasapainoon.

Voit huoletta käyttää Belladot Evelinaa nukkuessasi, kuntoillessasi, uidessasi tai matkustaessasi. Kuppiin mahtuu enemmän nestettä kuin tamponeihin, mikä vähentää WC-käyntejäsi ja antaa sinulle vapaamman tunteen.

Belladot Evelina on valmistettu silikonista ja se on pehmeä sekä helppokäyttöinen.

Kupin päässä on ulostyöntyvä osa, jota vetämällä kupin saa ulos. Mikäli se tuntuu liian pitkältä, voit helposti leikata sen toivotun pituiseksi. Evelina on helppo puhdistaa/desinfioida. Keitä kuukautiskuppia tavallisessa vedessä 5-7 minuuttia, tai käytä Belladot Cleansing geeliä ennen kuukautiskierron ensimmäistä käyttökertaa.

Vinkki: Kupin paikalleen asettaminen saattaa vaatia totuttelua. Suosittelemme siksi pikkuhousunsuojaa “varmistukseksi”, kunnes onnistut asettamaan kuukautiskupin oikein paikoilleen.

Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
MaWe Trading
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
20,60 €

Kuukautissuoja

Silikoni

Large & Plus

Löytyy kahdessa koossa.

Koko-ohjeistus:

  • Small & Medium niukks-maltillinen vuoto
  • Large & Plus maltillinen-runsas vuoto

Säilytä kuukuppia mukana tulevassa pussissa, kun se ei ole käytössä.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Belladot Evelina Large & Plus kuukuppi 1 kpl
Arvostelusi