itseruskettavat_1

Kerroin jo aiemmin auringon vaaroista, niin nyt on hyvä kertoa siitä miten saat itsellesi kauniin päivetyksen ilman että altistat itseäsi UVA- ja UVB-säteille. Itseruskettavan käyttö on ennen kaikkea turvallista sekä helppoa ja nopeaa, kunhan muistaa pari juttua. 

Tasaisen ja kestävän lopputuloksen saamiseksi kannattaa edellisenä päivänä muistaa kuoria ja kosteuttaa iho hyvin. Kannattaa laittaa vielä extra kerros kosteusvoidetta vartalon kuivimpiin alueisiin kuten rystysiin, kyynärpäihin, polviin ja nilkkoihin. Myös ihokarvojen poisto suositellaan tehtäväksi edellispäivänä. 

Levitä itseruskettava aina puhtaalle iholle. Itse tykkään levittää itseruskettavan illalla vähän ennen nukkumaan menoa niin väri saa yön aikana vaikuttaa rauhassa. Yövaatteet ovat yleensä ilmavia, niin itseruskettavakin pääsee ilman minkäänlaista hankausta/puristumista vaikuttamaan iholla. Jos kumminkin päättää levittää itseruskettavan päivällä, pukisin päälle mahdollisimman väljät vaatteet. Jos itseruskettavaa tarttuu vaatteisiin tai petivaatteisiin, se lähtee kyllä pesussa pois. Muista aina itseruskettavan levityksen jälkeen pestä huolellisesti kädet.

Alle listasin parit testaamisen arvoiset tuotteet, joilla itse olen saanut loihdittua täydellisen lopputulokseen:

Ivy aia Tan drops

Ivy aia tan drops

Nämä tipat tulee sekoittaa kosteusvoiteen sekaan eikä niitä siis suositella käytettäväksi pelkästään. Sekoita 2-4 tippaa kämmenessä kosteusvoiteen sekaan ja levitä kasvoille ihon puhdistuksen jälkeen.

Ivy aia Tan drops -tippoja voi myös käyttää kosteusvoiteen joukossa vartalolle. Sen lisäksi että saat luonnollisen hehkun ihollesi, tipat myös hoitavat sitä.

Levityksen jälkeen anna voiteen kuivua 5min ihollasi ennen meikkivoiteen levittämistä.

Päivetys kestää iholla 3-4 päivää ja sitä voi tehostaa laittamalla tippoja kosteusvoiteen sekaan niin usein, että saat haluamasi lopputuloksen. Päivetys alkaa näkymään iholla 4 tunnin kuluttua.

Tuotetta ei suositella ärtyneelle tai erityisen herkälle iholle.

Tuote on vegaaninen ja  hajusteeton.

Atopik Itseruskettava kasvovesi

Pese huolellisesti kasvot, lisää vanulappuun itseruskettavaa kasvovettä ja käy sillä kasvot huolellisesti läpi silmäluomia ja korvia myöden. 3-5 tunnin kuluttua saattaa ihollasi näkyä ensimmäiset päivettymisen merkit.Atopik itseruskettava kasvovesi

Ruskettumisen kehittymis vaiheessa ei ole suositeltavaa kastella kasvoja, jotta saisit mahdollisimman luonnollisen ja tasaisen lopputuloksen. Itse suosittelisin laittamaan tuotteen yötä vasten.

Atopik Itseruskettavaa kasvovettä voi käyttää päivittäin, niin kauan että saavutat halutun lopputuloksen. Ylläpidossa lisää kasvovettä 3 päivän välein.

Tämä tuote on helppo levittää ja jättää iholle jo ensimmäisellä kerralla todella luonnollisen lopputuloksen, ei liian tummaa. 

Atopik Asteittain päivettävä vartalovoide

Voidemainen itseruskettava on helppo levittää, koska tuote ei heti jämähdä iholle vaan sitä on helppo levittää pyörivin liikkein kaikkialle. Anna voiteen imeytyä ihoon, enne pukeutumista.

Yritä välttää tunti käsien pesemistä, jotta itseruskettava ehtii vaikuttamaan myös käsissä. Vaikutusaika on 3-5 tuntia. Lisää tuotetta niin kauan että haluttu sävy on saavutettu, sen jälkeen ylläpitämiseksi kolmen päivän välein.Atopik itseruskettava vartalovoide

Ensimmäisen levitys kerran jälkeen ihollasi on luonnollinen päivetys. Tuote sopii myös herkälle iholle.

Nämä kaksi Atopikin tuotetta on valmistettu Suomessa ja ne ovat Fi-Natura Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet ovat eläinkokeettomia, vegaanisia ja gluteenittomia.

itseruskettavat_2

Muistathan käyttää ulos mennessäsi aurinkosuojaa, sillä itseruskettavat eivät sisällä UV-suojaa.

Kun itseruskettava on tehnyt tehtävänsä ja ihollasi on kaunis päivetys on hyvä kosteuttaa ihoa että rusketus lähtee tasaisesti kulumaan iholta; ei hilseilemällä ja läikikkäänä. Myös siinä ihon kosteutus on tärkeää, jos aiot ylläpitää kaunista päivetystä lisäämällä uusia kerroksia itseruskettavaa.