Lunette Menkkapikkarit S kotelopakkaus 1 kpl

Uudelleenkäytettävät Lunette Menkkapikkarit suojaksi kuukautisiin, runsaaseen valkovuotoon sekä lievään virtsankarkailuun.
Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Lune Group Oy Ltd
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
43,00 €
Lunette Menkkapikkareita voi käyttää niin kuukautisiin, runsaaseen valkovuotoon kuin lievään virtsankarkailuun tai vaikkapa Lunette Kuukupin kanssa varmistuksena runsaimpina päivinä.
Lunette Menkkapikkarit on valmistettu Öko tex -sertifioiduista kankaista, eettisesti Euroopassa ja vulvaa vasten tulevan haarakiilan kruunaa hengittävä luomupuuvilla. Pehmeä ja joustava kangas takaa hyvän istuvuuden ja luomupuuvilla herkkää intiimialuetta vasten tuntuu miellyttävältä, se myös siirtää kosteuden nopeasti alempaan kerrokseen. Imukerros on hyvin imukykyinen tekninen polyesterneulos ja laminoitu uloin kerros varmistaa, ettei ohivuotoja tule.
Pese ennen ensimmäistä käyttökertaa – älä käytä huuhteluaineita. Konepesu 40-60 asteessa. Kuosittele kosteana ja anna kuivua.

ALUSHOUSUT: 95% Lyocell, 5% Elastaani HAARAKIILA: Kosteudensiirtävä pinta: 100% Luomupuuvilla Imuneulos: 90% polyesteri, 10% polyamidi Kosteussuoja: 100% laminoitu polyesteri | Kutistuvuus 5-8%

Huoneenlämpö (+15C - +25C)

S
Napakka malli. Valitse normaalia suurempi koko.