Mark Birch Triple Action Scalp Therapy Shampoo 250 ml

Hiustenkasvua aktivoiva ja hiuspohjaa rauhoittava shampoo
Triple Action Scalp Therapy Shampoo on ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu hiuspohjaa syväpuhdistava terapeuttinen shampoo, joka ylläpitää ja tasapainottaa hiuspohjan hyvinvointia. Shampoo syväpuhdistaa hiuspohjan ja hiukset, suoloista, öljyistä, kuolleista ihosoluista, liasta sekä muotoilutuotteiden jäämistä. Auttaa avaamaan hiusjuuret sekä edistää tervettä hiustenkasvua.
Anti-inflammatoristen, antiseptisten ja antifungaalisten aktiiviaineiden ansiosta shampoo vähentää hiuspohjan kutinaa, hilseilyä, punaisuutta, ärtyisyyttä ja ehkäisee tulehduksista johtuvien haavojen ja rupien muodostumista. Lievittää ja ennaltaehkäisee vaikean hilseen, ekseeman ja psoriasiksen oireita. Päivittäiseen käyttöön soveltuva shampoo ei kuivata hiusta tai hiuspohjaa.
Valmistetaan Suomessa.
CE-merkitty lääkinnällinen laite.
Pakkauskoko:
250 ml
Markkinoija:
Tamro Oyj
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
34,50 €
138,00 € / l
Syväpuhdistava, hiustenkasvua aktivoiva ja herkkää hiuspohjaa rauhoittava shampoo
Kastele hiukset lämpimällä vedellä, vaahdota korkillinen shampoota, hiero sillä hiuspohjaa. Anna vaikuttaa 3-4 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Huomioi pidempi vaikutusaika, kuin tavallisella shampoolla.
Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin ja suuhun. Soveltuu myös lapsille. Mikäli yllättäviä reaktioita ilmaantuu, ota yhteys lääkäriin.
Ei sovellu käytettäväksi henkilölle, joka on allerginen tuotteen sisältämille aineosille.
Katajanmarjaöljy on antibakteerinen, luonnollinen antioksidantti, joka ehkäisee tulehdusta ja ravitsee hiuspohjaa.
Katajaöljy (katajan rungosta uutettu öljy) hoitaa ja ehkäisee psoriasista, hilsettä, hiusten lähtöä, seborreaa, ihottumaa, ekseemaa ja dermatiittiä.
Eukalyptusöljy on antibakteerinen, antiseptinen ja antifungaalinen. Se puhdistaa hiuspohjan hilseestä ja rauhoittaa kutiavaa ihoa. Samalla se hoitaa hiuksia, tehden niistä kiiltävät ja vahvat.
Teepuuöljy on antibakteerinen ja antifungaalinen. Se auttaa avaamaan huokosia, puhdistaa hiuspohjan ja follikkelit epäpuhtauksista.
Coco Glucoside on hellävarainen, luonnollinen, vaahtoava puhdistusaine, joka pesee hiuspohjan kuivattamatta sitä. Soveltuu hyvin myös herkälle iholle.
Aqua, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Citric Acid, Preservatives: (Sodium Benzoate, Phenoxythanol), Juniperus Oxycedras (Cade Oil), Juniperus Communis (Juniper Berry Oil), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree Oil), Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Oil).
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

250 ml