Ale

Minisun D-vitamiini Oliiviöljy 100 mikrog 100 kaps

Minisun D-vitamiini oliiviöljykapselit ovat helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti. Yksi oliiviöljykapseli sisältää 100 mikrogrammaa tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia korkealaatuisessa extra-neitsytoliiviöljyssä ja sopii aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön. D-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä sekä on tärkeä vitamiini luuston, lihasten ja hampaiden hyvinvoinnille. Pienikokoinen Minisun Oliiviöljykapseli on helppo niellä. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, hiivaton, soijaton.

Pakkauskoko:
100 kaps
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Saatavilla
Tarjoushinta 16,00 € Normaalihinta 18,90 €

D-vitamiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin tehostamiseen aikuisilla ja ikääntyvillä.

Aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille: 1 nieltävä kapseli päivässä. 

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: D3-vitamiinia (kolekalsiferolia) 100 µg (4000 IU), 2000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta. 

Ekstra-neitsytoliiviöljy, liivate (naudasta), kosteudensäilyttäjä (glyseroli), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Ei sisällä väri-, säilöntä- tai makeutusaineita.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton ja soijaton.

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei suositella alle 11-vuotiaille lapsille. Ei lasten ulottuville. Säilytys huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.