keräily_1

Orionin keräilykampanja on alkanut!

Ostamalla kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta saat kaupan päälle Marimekon tai Orionin tuotteita.

Valittavana on nyt myös aineeton lahja Itämeren hyväksi. Lue lisää: http://itsehoitoapteekki.fi

Tarvitsetko kesänviettoon aurinkotuotteita, pesunesteitä, voiteita tai vaikkapa maitohappobakteerivalmisteita? Hanki hyvinvoinnin tuotteet apteekistamme

ja valitse mieluisa tuotelahja itselle tai lahjaksi.

keräily_2

Kun ostat Orionin keräilytuotteita, laitamme pakettiisi mukaan mobiilikeräilykorttia varten olevia keräilykoodeja niin monta kuin ehdot täyttävää tuotetta ostat.

  • Jos päätät ostaa kaikki kuusi keräilytuotetta kerralla voimme postittaa sinulle samalla myös haluamasi keräilylahjan!

Mobiilikeräilijöille on luvassa myös lisätuotelahjoja: kuunteluaikaa Storytelin äänikirjoihin ja katseluaikaa Ruutu+ -palveluun. 

Kesän kampanjassa Orion tarjoaa mobiilikeräilijälle ylimääräisen tuotelahjavaihtoehdon: 3 kk katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa tai 2 kk kuunteluoikeutta Storytellin äänikirjoihin.

  • Mikäli asiakkaalla on Ruutu+ -tilaus jo voimassa, hän voi päättää tilauksen ja 3kk lahja aktivoituu suoraan tilauksen päättymisestä.
  • Storytell -tuotelahja on tarkoitettu uusille asiakkaille. Asiakas voi ensin käyttää palvelun kuukauden ilmaisen tarjouksen, jolloin lahjan pituudeksi tuleekin 3kk.