Keräilykampanja_1

Orionin keräilykampanja on alkanut!

Ostamalla kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista itsehoitotuotetta saat kaupan päälle omavalintaisen keräilypalkinnon.

Valittavana on nyt myös aineeton lahja Itämeren hyväksi. Lue lisää: http://itsehoitoapteekki.fi

Onko vitamiinivarastot jo turvattu talven varalle? Vai onko syksyn viimassa ihosi tai silmäsi päässyt kuivamaan ja kaipaa kosteutusta? Nyt kannattaa hyödyntää Orionin Keräilykampanja ja ostaa kaikki tarpeellinen niin saat omavalintaisen keräilylahjan kaupan päälle! 

Keräilykampanja_2

Kun ostat Orionin keräilytuotteita, laitamme pakettiisi mukaan mobiilikeräilykorttia varten olevia keräilykoodeja niin monta kuin ehdot täyttävää tuotetta ostat.

  • Jos päätät ostaa kaikki kuusi keräilytuotetta kerralla voimme postittaa sinulle samalla myös haluamasi keräilylahjan (marraskuusta alkaen)

Osta hyvää, keräile kaunista

1. Arabian Muumi-klassikkomuki 75 v -juhlaleimalla 

2. Marimekon Siirtolapuutarha-tyynynpäällinen

3. Fiskarsin Essential-yleisveitsi ja -veitsenteroitin

4. Orionin tuotteita ja puuvillakassi (Biorion shampoo 100 ml, Biorion hoitoaine 100 ml, DeviSol Fruity 10 mikrog 200 tabl., Posivil FluZink Anis 40 tabl. Tuotteet voivat vaihdella.)

5. Aineeton lahja: 40 kg sinilevää pois Itämerestä (Orion lahjoittaa puolestasi #MEIDÄNMERI-kampanjalle) 

Mobiilikeräilijöille on luvassa myös ylimääräisiä tuotelahjavaihtoehtoja: 

Syksyn kampanjassa Orion tarjoaa mobiilikeräilijälle ylimääräisen tuotelahjavaihtoehdon:  3 kk katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa tai 2 kk luku- ja kuunteluoikeutta Suplan e- ja äänikirjoihin. Näiden lisäksi valittavana ovat Fiskarsin kierrätysmuovista valmistetut sakset tai Marimekon Kaika Räsymatto -pussukka.

  • Mikäli asiakkaalla on Ruutu+ -tilaus jo voimassa, hän voi päättää tilauksen ja 3kk lahja aktivoituu suoraan tilauksen päättymisestä.
  • Mobiilikeräily myös muistuttaa käyttäjäänsä sähköpostiviestein, jos keräily on jäämässä kesken.
  • Huom! Mobiilikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää.

mobiilikeräily