Raskaustesti RFSU 2 kpl

Helppokäyttöinen kotona tehtävä raskaustesti. RFSU Raskaustesti on luotettava ja helppo testi selvittämään, oletko raskaana. Raskaustesti on saman tyyppinen kuin neuvoloissa käytettävä testi, ja se pystyy mittaamaan erittäin alhaisia hormonipitoisuuksia.
Pakkauskoko:
2 kpl
Markkinoija:
Suomen RFSU Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
6,70 €
Munasolun hedelmöittyessä virtsaan erittyy hCG-hormonia (human Chorionic Gonadotropin eli koriongonadotropiini) ja sen määrä lisääntyy hiljalleen raskauden ensimmäisen osan aikana. Raskaus voidaankin todeta mittaamalla hCG:n erittyminen virtsaan.
Voit tehdä testin mihin aikaan vuorokaudesta tahansa siitä päivästä alkaen, jolloin kuukautisten olisi pitänyt alkaa. Varminta mittaus on tehdä aamuvirtsasta, sillä silloin hCG-pitoisuus on korkeimmillaan.
Laske virtsaa puhtaaseen ja kuivaan astiaan. Pari cm riittää.
Mikäli olet säilyttänyt testiä jääkaapissa, anna avaamattoman testipakkauksen saavuttaa huonelämpötila (18-30°C). Tähän menee vain pari minuuttia.
Varaa kello lähelle.
Avaa pakkaus merkkiviivaa pitkin. Käytä testitikku mahdollisimman pian.
Pidä kiinni tikun värjätystä osasta. Upota toinen pää alaspäin osoittavine nuolineen virtsaan. Älä upota sitä max-viivaa syvemmälle. Nosta tikku pois 5 sekunnin kuluttua, ja aseta se puhtaalle ja kuivalle alustalle.
Odota 5 minuuttia ja anna tikun olla paikallaan. Tikussa näkyy yksi tai kaksi värillistä viivaa vaaleaa taustaa vasten värjätyn osan vieressä. Tarkasta tulos uudestaan 30 minuutin kuluessa.
Lue raskaustestin käyttöohje huolellisesti, sillä mikäli RFSU Raskaustestiä ei käytetä ohjeen mukaan, voi tulos olla virheellinen.
Testi on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön ja jokaista tikkua tulee käyttää vain kerran.
Älä käytä testiä pakkauksesta löytyvän viimeisen käyttöpäivän jälkeen.
Voit hävittää testin kotitalousjätteiden mukana.
Tietyt hCG-hormonia sisältävät lääkkeet saattavat antaa virheellisen tuloksen. Näin voi käydä myös joidenkin harvinaisten sairauksien yhteydessä, tai mikäli virtsassa on paljon bakteereita.
Mikäli et ole varma tuloksesta tai se ei vastaa omia odotuksiasi, ota yhteyttä lääkäriisi, kätilöösi tai gynekologiisi.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)