Silicolgel 500 ml

Piihappogeeli ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) ja toiminnallisten vatsavaivojen hoitoon. Silicolgel on kolloidia piihappogeeliä, joka muodostaa suojaavan kerroksen ruoansulatuskanavan limakalvolle ja sitoo haitallisia ainesosia kuljettaen ne suolistosta pois. Silicolgel lievittää IBS:n oireita: pahoinvointia, ilmavaivoja, vatsakipua, epämukavuuden tunnetta ja ripulia, sekä vatsavaivoja, kuten närästystä, happamia röyhtäisyjä ja oksentelua. Silicolgel on koostumukseltaan miellyttävä ja helppo nauttia.

CE-merkitty terveydenhuollon laite. Ei tunnettuja haittavaikutuksia.

Pakkauskoko:
500 ml
Markkinoija:
Sabora Pharma Oy
Saatavilla
22,80 €
45,60 € / l

Piihappogeeli ärtyvän suolen oireyhtymän (IBS) ja toiminnallisten vatsavaivojen hoitoon.

Silicolgel on kolloidia piihappogeeliä, joka muodostaa suojaavan kerroksen ruoansulatuskanavan limakalvolle ja sitoo haitallisia ainesosia kuljettaen ne suolistosta pois.

Silicolgel lievittää IBS:n oireita: pahoinvointia, ilmavaivoja, vatsakipua, epämukavuuden tunnetta ja ripulia, sekä vatsavaivoja, kuten närästystä, happamia röyhtäisyjä ja oksentelua. Silicolgel on koostumukseltaan miellyttävä ja helppo nauttia.

Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille: Nautitaan 15 ml kolme kertaa päivässä tarpeen mukaan, mieluiten ennen ateriaa. Voidaan ottaa sellaisenaan tai veteen laimennettuna.

Otetaan tunti ennen tai tunti lääkkeen ottamisen jälkeen.

Aktiivinen ainesosa: piidioksidi (3,5 g/100 ml)

Muut ainesosat: sorbiinihappo ja natriumbentsoaatti

CE 0297 lääkinnällinen laite

Valmistaja Silicol GmbH