Lisätietoa sopimusvalmistamisesta

Töysän apteekki valmistaa lääkkeitä myös muille apteekeille sopimusvalmistuksena. Toimintaamme ohjaavat apteekkien lääkevalmistusmääräys ja lääketeollisuuden GMP-vaatimukset. Tuotteet valmistetaan ja analysoidaan erillisissä valmistus-ja laboratoriotiloissa (450m2) . Tällä hetkellä työllistämme 8 asiantuntijaa lääkevalmistusyksikössämme. Palvemme yli puolta Suomen apteekeista. 

Teemme työtä pitkäjänteisesti, katse tulevaisuudessa ja kuuntelemme terveydenhuollon kentässä esiintyviä tarpeita. Tavoitteenamme on ylläpitää ja kehittää omaa osaamme terveydenhuollon ketjussa. Teemme aktiivisesti tuotekehitystä lääkäreiltä saamamme tiedon pohjalta. Henkilökunnan tiivis yhteistyö, moniammatillinen osaaminen ja pitkä kokemus alalta mahdollistavat luovan ja innovatiivisen prosessin tartuttaessa uusiin haasteisiin. 

Laajamittaisessa sopimusvalmistuksessa tuotteitamme ovat:

  • melatoniinitabletit 1 mg, 2 mg, 3 mg ja 5 mg
  • foolihappotabletit 1 mg ja 5 mg
  • doksepiinitabletit 1 mg, 3 mg, 5 mg ja 25 mg
  • mirtatsapiinitabletit 1 mg ja 4,5 mg
  • natriumvetykarbonaattitabletit 500mg, 750mg ja 1g sekä
  • Päänsärkypulveri-annosjauheet (DF-2004)
  • ketiapiini 5mg ja 12,5mg
  • natriumkloriditabletit 500 mg
  • gabapentiinitabletit eläimelle 50 mg
 

Tabletit ovat lääkärin määräyksellä toimitettavia reseptivalmisteita (ex tempore) ja Päänsärkypulveri-annosjauheet apteekissa ilman reseptiä myytäviä itsehoitolääkkeitä. Lisäksi valmistamme hampaan duotippoja hammaslääkäreiden käyttöön sekä yksilöllisesti räätälöityjä ex tempore -valmisteita lähiseudun apteekeille. 

Lääkevalmisteiden lisäksi valmistamme myös Apteekin oma -ravintolisäsarjaa. Suomen ainoa apteekissa valmistettu ravintolisäsarja tarjoaa laajan valikoiman vitamiineja ja hivenaineita. Kaikki tuotteet löytyvät hinnastostamme, jota voi tiedustella Töysän apteekista.

Tilaukset ja tietoa laatusopimuksesta sekä tuotteiden hinnoista:

toysa@toysanapteekki.fi tai

040 154 7045

Sopimusvalmistusasiakkaamme voivat tehdä tilauksia myös sähköisen tilauskanavamme kautta.

Lisätietoa sopimusvalmisteista, niiden tuotannosta sekä uusien tuotteiden kehittämisestä:

valmistus@toysanapteekki.fi

040 523 6045

Alla linkki meidän sopimusvalmistuksen esittelyvideoon

https://youtu.be/Q1ICvNoD5qI