SYYLEND PEN ANNOSTELUKYNÄ 3 ML

SyylEnd PEN -syyläkynä on helppokäyttöinen ja tehokas ratkaisu syyliin. Sitä käytetään vain kerran viikossa ja se soveltuu hyvin myös pienille syylille. Vaikuttava aine on muurahaishappo ja se kuivattaa syylän sisältäpäin. Useat perheenjäsenet voivat käyttää samaa kynää.

Pakkauskoko:
3 ML
Markkinoija:
Viatris Oy
Saatavilla
29,90 €
9 966,67 € / 0.0030
Syylend Pen -syyläkynä sopii sekä aikuisten että lapsien käsien, jalkojen, kyynärpäiden ja polvien syylien poistoon. Kysy neuvoa neuvolasta tai lääkäriltäsi ennen kuin hoidat alle 4-vuotiaita lapsia, sillä syylät sekoitetaan joskus muihin yleisiin virusinfektioihin, esimerkiksi ontelosyylään.
Avaa korkki pyörittämällä sitä kunnes oranssi viiva näkyy korkin aukosta. Tämän jälkeen nosta korkkia. Aseta syyläkynän kärki huolellisesti syylän päälle. Paina kärkeä kevyesti syylään 1 sekunnin ajan ja toista. Käytetään vain kerran viikossa ja hoitoa jatketaan niin kauan, että syylä on kadonnut. Säilytetään korkki alaspäin.
Muurahaishappo, vesi, glyseroli.
Älä käytä SyylEnd PEN-syyläkynää
  • kasvojen tai sukupuolielinten syyliin, ontelosyyliin (molluska), syntymämerkkeihin, liikavarpaisiin, ihokovettumiin tai muihin ihomuutoksiin.
  • jos käsitelty syylä alkaa aristaa, vuotaa verta tai iho ärtyy. Pidä taukoa hoidossa kunnes iho on palautunut.
  • samaan aikaan muiden syylänpoistomenetelmien kanssa.
  • jos olet allerginen jollekin tuotteen ainesosista.

Älä käytä laastaria SyylEnd PEN-kynän kanssa.

Liika-tai väärinkäyttö voivat aiheuttaa vakavampia haittavaikutuksia kuten esimerkiksi rakkuloita iholle.

Syövyttävä aine. Huuhdellaan välittömästi vedellä, jos liuosta joutuu terveelle iholle.

Jos liuosta joutuu silmiin, huuhdellaan heti useaan kertaan runsaalla haalealla vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Otetaan yhteyttä lääkäriin tai hätänumeroon.

SyylEnd PENin käyttöön raskauden ja imetyksen aikana ei liity tunnettuja riskejä.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)