Palvelut

Kanta-asiakkuus

Liity Tuurin apteekin kanta-asiakkaaksi ja nauti hyvistä eduista. Liitä mukaan myös samassa taloudessa asuvat perheenjäsenesi, niin keräätte yhdessä ostokertymää ja saatte isomman alennuksen.

  • Liittymisetu: 20 % alennus valitsemastasi tuotteesta (ei koske lääkkeitä)
  • Keskittämisalennus normaalihintaisista tuotteista, ei lääkkeistä eikä palveluista
  • Reseptien uusiminen maksutta
  • Kuukausittain vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset
  • Lääkkeiden yhteisvaikutusten seuranta
  • Kokonaislääkityksen hallinta

Reseptien uusiminen

Reseptit ovat voimassa nykyisin yleensä kaksi vuotta kerrallaan. Uusiminen kannattaa tehdä hyvissä ajoin, muutamaa viikkoa ennen kuin lääke-erä on loppumassa. Uusimme reseptit puolestasi. Kanta-asiakkaille uusiminen on maksutonta, muille hinta on 2 €/resepti. Omakanta.fi-palvelussa voit uusia reseptisi maksutta.

Lääkityksen tarkastus

Lääkityksen tarkastus on apteekin maksullinen palvelu, joka edistää lääkehoidon onnistumista ja lääkitysturvallisuutta. Palvelu soveltuu etenkin iäkkäille ja useita lääkkeitä käyttäville.

Selvitämme asiakkaan kokonaislääkityksen ja tarkistamme mahdolliset päällekkäisyydet ja yhteensopimattomuudet. Varmistamme myös lääkkeiden oikeat ottoajankohdat suhteessa ruokailuun, vuorokaudenaikaan ja muihin lääkkeisiin sekä teemme huomioita lääkkeiden soveltuvuudesta iäkkäille. Tarkistuksen yhteydessä otamme esille myös KELA-korvausasioita.

Annosjakelu

Annosjakelupalvelusta on apua niille, joilla on käytössään useita lääkkeitä ja vaikeuksia monimutkaisen annostelun tai muistamisen kanssa. Maksat vain jaetuista lääkkeistä: pusseihin jaetaan kokonaisedulliset, varmojen toimittajien valmisteet aina kahdeksi viikoksi kerrallaan. Yksi annospussi sisältää aina samalla kertaa otettavat lääkkeet.

Annosjakelu parantaa potilaan lääketurvallisuutta. Käymme läpi lääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset ja päällekkäisyydet ja tarkastamme annostukset ja ottamisajankohdat. Palvelu on maksullista, kysy lisää apteekista!