Sopimusvalmistus

Töysän apteekki valmistaa lääkkeitä myös muille apteekeille sopimusvalmistuksena. Tuotteet valmistetaan ja analysoidaan hyvien tuotantotapojen mukaisesti (GMP) kansainväliset normit täyttävissä valmistus- ja laboratoriotiloissa Alavudella.

Sopimusvalmistustuotteitamme ovat melatoniini-, foolihappo-, doksepiini-, mirtatsapiini- sekä natriumvetykarbonaattitabletit sekä Päänsärkypulveri-annosjauheet (DF-2004). Tabletit ovat lääkärin määräyksellä toimitettavia reseptivalmisteita (ex tempore) ja Päänsärkypulveri-annosjauheet apteekissa ilman reseptiä myytäviä itsehoitolääkkeitä. Lisäksi valmistamme hampaan duotippoja hammaslääkäreiden käyttöön.

Lääkevalmisteiden lisäksi valmistamme myös ravintolisiä. Meiltä löytyy Apteekin oma- ravintolisäsarja, johon kuuluu erilaisia vitamiineja ja hivenaineita. Kaikki tuotteet löytyvät hinnastostamme, jota voi tiedustella Töysän apteekista.

Valmistus tapahtuu erillisissä lääkevalmistustiloissa. Valmistuksesta vastaa proviisori Tiina Holm apunaan erityisasiantuntijaproviisori Juha-Matti Salo, tuotantokemisti Raimo Saari sekä farmaseutteja ja laborantteja.

 

Tilaukset ja tietoa laatusopimuksesta sekä tuotteiden hinnoista sähköpostilla 

toysa@toysanapteekki.fi tai

puh. 040 1615248.

Sopimusvalmistusasiakkaamme voivat tehdä tilauksia myös sähköisen tilauskanavamme kautta:.

 

Lisätietoa sopimusvalmisteista, niiden tuotannosta  sekä uusien tuotteiden kehittämisestä saat numerosta 

puh. 040 5236045,

valmistus@toysanapteekki.fi