Tarjoukset

Sebamed Clear face -sarja -15%

Nuoriso valmistautuu parhaillaan uuden kouluvuoden aloitukseen, joten nyt on hyvä hetki hoitaa ihokin kuntoon!

Sebamed Clear Face on dermatologisesti ja kliinisesti testattu ihonhoitosarja, joka toimii näppylöitä ja epäpuhtauksia vastaan sekä vähentää ihon rasvaisuutta ja kiiltoa. Tuotteiden pH 5,5 vahvistaa ihon oman suojamekanismin luonnollista toimintaa, estää talirauhasia tukkeutumasta sekä auttaa torjumaan aknea aiheuttavien bakteerien kasvua.

-15 %

Devisol 20mikrog

Suomen suosituin D3-vitamiinitabletti!

Hedelmäisen raikas imeskelytabletti maistuu sitrukselle ja hajoaa helposti suussa. Makeutettu ksylitolilla ja sorbitolilla, sisältää vain luonnollisia aromiaineita.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. Suomessa valmistettu.

200 tabl, 0,07€/tabl

13,50 (norm. 16,70€)

Minisun VAHVA

Minisun Vahva on aktiivisen ihmisen monivitamiini, jossa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä: valmiste sisältää muun muassa reilun annoksen D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä. Minisun Vahva on markkinoiden ainoa monivitamiini, joka sisältää mustikkauutetta.

120 tabl, 0,14€/tabl

16,50 (norm. 20,30€)